lördag 28 september 2013

S högkvarter

Jag har suttit på Sveavägen 68 (sossarnas partihögkvarter) i två dagar och pratat framtid med partiledningen. Det har varit så inspirerande!
Stefan Löfvén, Magdalena Andersson, Carin Jämtin har gett en inblick i vad vi står inför nu när valet närmar sig. Socialdemokraternas partistyrelse har haft en tvådagarsöverläggning och diskuterat det politiska läget och strategier för framtiden. Det är en fantastiskt bra stämning i gruppen och det känns verkligen som alla är laddade. Särskilt roligt var det att lyssna till Jan Larsson (vilken smart rekrytering!) som i högt tempo, inlevelse och skärpa tar oss igenom vad som krävs för att vi ska få väljarnas förtroende att styra Sverige, inte bara en eller två mandatperioder framåt utan på lång sikt. För vi vet att politik är ett samhällsbygge där jobb, skola och god vård är ett långtidsprojekt som ständigt behöver utvecklas för att vi ska leva upp till vår vision ett samhälle som präglas av frihet, jämlikhet och rättvisa.
Vi fick också veta att Magdalena Andersson kommer pressentera en satsning på sjukvården för det behövs och vi vet att det är en viktig fråga för medborgarna och för framtiden. Det värmer i en hälso-och sjukvårdspolitikers hjärta! Fortsättning följer...

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar