söndag 16 oktober 2011

En miljard mer till landstingen.

Nu är det dags att lämna den tuffa veckan som varit där Socialdemokraterna och Håkan Juholt förföljts av ett mediaderv som vi aldrig tidigare skådat i Sverige.

Det är dags att se framåt och prata politik igen, vi ska visa vad Socialdemokraterna vill med Sverige och med hälso- och sjukvården! Läs Lena Hallengrens, min och Börje Wennbergs debattartikel i UNT idag  om borgerliga orättvisor i hälso- och sjukvården. Vi anser att patientavgifter för sjuka barn är fel och det är oansvarigt att ge bort vårdcentraler till näringslivet. Vi vill ge mer pengar till vården, öka jämlikheten och kvaliteten i hälso- och sjukvården, investera i förebyggande vård, stärka patienten och framtidstron hos vårdpersonalen. Detta är ett steg i rätt riktning för att utveckla vården och stärka patienternas rätt till en bra vård.

Socialdemokraterna lägger en miljard mer till Landstingen i vår budget. Det gör vi för att stärka kvaliteten och jämlikheten i vården men famför allt för att öka förutsättningarna att ge patienter den vård de behöver, när och där de behöver den.

Läs vår debattartikel här. UNT debatt 16/10


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar